Στεφάνι στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή κατέθεσε ο Πρ. Παυλόπουλος | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Στεφάνι στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή κατέθεσε ο Πρ. Παυλόπουλος

14:18 | 24/7/17

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε το πρωί στεφάνι στην προτομή του ατιστασιακού αγωνιστή και ξεναγήθηκε στον χώρο του πρώην στρατοπέδου "ΕΑΤ-ΕΣΑ". Σήμερα η Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 43η επέτειο από την αποκατάταση της Δημοκρατίας

Δεξίωση με αφορμή την 43η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σήμερα, στις 20.00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στην τελετή, η οποία αναμένεται να είναι λιτή οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 1.500, χωρίς να συνοδεύονται από συζύγους. Ανάμεσα σε αυτούς και οι πολιτικοί αρχηγοί, αλλά και οι πρώην υπηρεσιακοί πρωθυπουργοί, δηλαδή η Βασιλική Θάνου, ο Παναγιώτης Πικραμένος, και ο Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος είναι άγνωστο ακόμα αν θα δώσει το παρών μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε.

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί ο κ. Παυλόπουλος μετέβη στον μνημειακό-ιστορικό χώρο του πρώην στρατοπέδου «ΕΑΤ-ΕΣΑ», στο Πάρκο Ελευθερίας, όπου κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή, με την ευκαιρία της σημερινής επετείου.

Ο κ. Παυλόπουλος ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών της επταετίας, Κώστα Μανταίο, στον χώρο του πρώην στρατοπέδου "ΕΑΤ-ΕΣΑ" και στα κελιά όπου βασανίστηκαν οι αντιστασιακοί Σπύρος Μουστακλής και Αλέκος Παναγούλης.






πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών