«Ισλαμικά κτήνη» για πρώην υπουργό της ΝΔ όλοι οι Μουσουλμάνοι | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Ισλαμικά κτήνη» για πρώην υπουργό της ΝΔ όλοι οι Μουσουλμάνοι

17:03 | 18/8/17

Τι κι αν έχει πτυχίο μέχρι κι απ' το Χάρβαρντ, οι γνώσεις του πρώην υπουργού της ΝΔ και εκλεγμένο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το 2004, Ανδρέα Ανδριανόπουλου, δεν τον βοήθησαν να ξεφύγει από τη παγίδα του ρατσισμού. Χρησιμοποιώντας το παραλογικό δόγμα «ο αστυνομικός είναι μπουζούκι», χαρακτηρίζει όλους τους μουσουλμάνους ισλαμικά κτήνη, με αφορμή την επίθεση στη Βαρκελώνη

«Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Αθήνα και Συγκριτική Πολιτειολογία, Ανάπτυξη και Διεθνείς Σχέσεις στα Πανεπιστήμια Κεντ και Κέμπριτζ της Αγγλίας και Όσλο της Νορβηγίας. Είναι διπλωματούχος του ειδικού τμήματος Ηγεσίας και Διοίκησης της Σχολής Κέννεντυ του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ ενώ είναι και κάτοχος δύο επίτιμων διδακτορικών διπλωμάτων» αναγράφεται στο βιογραφικό του Ανδρέα Ανδριανόπουλου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως δεν είναι απαραίτητο η αριστεία να συμβαδίζει με τη λογική.

«Τα ισλαμικά κτήνη εκτέλεσαν κι άλλους αθώους στη Βαρκελώνη» σημειώνει και προσθέτει: «Προσέξτε, μήπως δεν υποδεχθείτε με τιμές μερικές ακόμη 100δες μουσουλμάνους».

Δείτε την ανάρτηση:


πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών