Κ. Χατζηδάκης: Χρειαζόμαστε άλμα στις επενδύσεις, όχι μερεμέτια | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κ. Χατζηδάκης: Χρειαζόμαστε άλμα στις επενδύσεις, όχι μερεμέτια

12:40 | 7/9/17

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση στη Βουλή ότι κρατά «παγωμένη» την επένδυση στο Ελληνικό. Καταλόγισε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «κάνει τους φτωχούς φτωχότερους»

Κριτική στην κυβέρνηση για όψιμη στροφή στις επενδύσεις άσκησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, από το βήμα της Βουλής στηλιτεύοντας τις καθυστερήσεις στην αξιοποίηση του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού.

Ο κ. Χατζηδάκης καταλόγισε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι επιχειρεί να πείσει πως «κάνει στροφή στις επενδύσεις». «Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός κάνει επισκέψεις το Ελληνικό είναι παγωμένο» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στην Ολομέλεια της Βουλής αμφισβητώντας την προσήλωση της κυβέρνησης στις επενδύσεις. «Είναι ολοφάνερο ότι δεν φτάνουν τα μερεμέτια, η Ελλάδα πρέπει να κάνει άλμα προς την κατεύθυνση των επενδύσεων και της επιχειρηματικότητας» πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης στο ίδιο πνεύμα.

Αναφερόμενος δε στο συζητούμενο νομοσχέδιο της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου για την προστασία των εργαζομένων ο κ. Χατζηδάκης κατηγόρησε στην κυβέρνηση ότι εμφανίζεται πως υπερασπίζεται τους φτωχούς αλλά στην πραγματικότητα δεν το κάνει. «Με την παραμονή σας στην εξουσία κάνετε τους φτωχούς φτωχότερους. Το αποτέλεσμα είναι κυρίως αρνητικό για τους φτωχούς Έλληνες» είπε ο κ. Χατζηδάκης απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα.

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών