Κατρούγκαλος: Έχουμε ζητήσει Eurogroup Εργασίας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κατρούγκαλος: Έχουμε ζητήσει Eurogroup Εργασίας

10:28 | 7/9/17

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι ο Γάλλος πρόεδρος και η ελληνική κυβέρνηση προωθούν και μια σειρά πολιτικών θέσεων, ώστε να μην υπάρχει μόνο η λιτότητα

Η επίσκεψη Μακρόν είναι σημαντική τόσο σε επιχειρηματικό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος κατρούγκαλος.

Σημείωσε ότι ο Γάλλος πρόεδρος και η ελληνική κυβέρνηση προωθούν και μια σειρά πολιτικών θέσεων, ώστε να μην υπάρχει μόνο η λιτότητα ή να μην ελέγχεται το Eurogroup.

«Έχουμε ζητήσει και ένα Eurogroup Εργασίας για να προωθούμε ζητήματα που αφορούν την εργασία και τους εργαζόμενους» πρόσθεσε.

Για το νερό, που έχει δείξει ενδιαφέρον γαλλική εταιρεία είπε πως η κυβέρνηση έχει προτείνει να μπει στο Σύνταγμα η απαγόρευση εκχώρησης του νερού και της ενέργειας. Πρόσθεσε ότι και να πάρουν ένα μέρος μετοχών, δεν θα έχουν την πλειοψηφία, δεν θα χαθεί ο δημόσιος χαρακτήρας.

Για τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, είπε ότι κάποιοι «μας βλέπουν σαν τον διάβολο το λιβάνι, έχουν πάρει τις αποφάσεις τους αλλά εμείς απευθυνόμαστε στον κόσμο».

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών