ΣΥΡΙΖΑ: Ενδεικτική της 'αριστείας' της ΝΔ η καταδίκη Δακή | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

ΣΥΡΙΖΑ: Ενδεικτική της 'αριστείας' της ΝΔ η καταδίκη Δακή

20:54 | 6/9/17

Με ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου αναφέρεται σε καταδίκη του πρώην περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, μέλους της ΠΕ της ΝΔ και πολιτευτή Κοζάνης και εξαπολύει επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση

Ως ενδεικτική της «νεοδημοκρατικής “αριστείας”» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την καταδικαστική απόφαση για τον πρώην περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και υποψήφιο βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Δακή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, καταδίκασε τον Γ. Δακή σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και ισόχρονη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του, καθώς έκρινε παράνομη την τοποθέτηση τεσσάρων υπαλλήλων της Περιφέρειας σε θέση προϊσταμένου, η οποία συνέβη κατά τη διάρκεια της θητείας του ως περιφερειάρχη.

Κατόπιν αυτών, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «η ΝΔ και ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι προφανώς εκτεθειμένοι από τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση» και καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ «να εξηγήσει πώς είναι δυνατόν ένας από τους “άριστους” του κόμματός του, ο οποίος είναι, εκτός των άλλων, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης της ΝΔ στη Δ. Μακεδονία, να καταδικάζεται για ρουσφέτια που αφορούν τη δημόσια διοίκηση».

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών