ΝΔ: Σεβαστή η απόφαση του ΕΣΡ, σεβαστή και η προσφυγή των καναλαρχών στο ΣτΕ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

ΝΔ: Σεβαστή η απόφαση του ΕΣΡ, σεβαστή και η προσφυγή των καναλαρχών στο ΣτΕ

14:32 | 5/10/17

Το ΕΣΡ είναι ανεξάρτητη αρχή και οι αποφάσεις του είναι σεβαστές όπως σεβαστά είναι και τα δικαιώματα άμυνας όλων είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Παππά

Με μια σολομώντεια διατύπωση σχολίασε ο Βασίλης Κικίλιας το κάλεσμα του υπουργού ψηφιακής πολιτικής Νίκου Παππά προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης να πάρουν θέση για την προσφυγή των καναλαρχών στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Κληθείς να απαντήσει για τη θέση της ΝΔ σε ερώτηση του Ραδιοφώνου 24/7 ο Βασίλης Κικίλιας σημείωσε ότι «Έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση για την αδειοδότηση. Η πρόταση αυτή  περιλαμβάνει την πλήρη αξιοποίηση του ψηφιακού φάσματος» και πρόσθεσε «το ΕΣΡ είναι ανεξάρτητη αρχή. Οι αποφάσεις του και τα αποτελέσματα αυτών των αποφάσεων είναι σεβαστά όπως σεβαστά είναι και τα δικαιώματα άμυνας όλων».

Μάλιστα ο κ. Κικίλιας πέρασε στην αντεπίθεση τονίζοντας ότι «αντί να κάνει υποδείξεις ο αποτυχημένος υπουργός καναλάρχης, πρέπει να απολογηθεί για τον αντισυνταγματικό του νόμου που κατέπεσε. Για την οικτρή του αποτυχία δεν βλέπουμε να απολογείται. Αντίθετα η ρητορική του είναι επιθετική προς τους άλλους. Για την κυβέρνηση φταίνε πάντα οι άλλοι και ποτέ η ίδια η κυβέρνηση».

Θοδωρής Λαπαναΐτης

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών