Παναγιώτης Ρήγας: Η ΝΔ εκτελεί συμβόλαια | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Παναγιώτης Ρήγας: Η ΝΔ εκτελεί συμβόλαια

12:44 | 31/10/17

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει "θέμα Μουζάλα"

Η ΝΔ εκτελεί συμβόλαια είπε στο ραδιόφωνο 24/7 ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας

Αναφερόμενος στην υπόθεση Αυγενάκη, τόνισε ότι πρέπει να απαντήσει η ΝΔ. Υπογράμμισε ότι ο κ. Αυγενάκης έχει θεσμικό ρόλο και γι' αυτό ξεφεύγει από το προσωπικό.

Πρόσθεσε ότι ακόμη και ψευδές να είναι το δημοσίευμα που τον φέρει να συνομιλεί άτομα που εμπλέκονται σε κυκλώματα, θα πρέπει να απαντήσει. «Η σιωπή δεν είναι χρυσός για τη ΝΔ» σημείωσε και ανέφερε ότι εάν ο θυρωρός της Κουμουνδούρου είχε εμπλακεί κάπου, η ΝΔ θα το έκανε μεγάλο θέμα, ενώ για τον γραμματέα της δεν απαντά.

Ο κ. Ρήγας είπε ότι η ΝΔ από το αίτημα των εκλογών, έφτασε στην ακροδεξιά, φτάνοντας μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης να λέει ότι οι αριστεροί δεν σήκωσαν το τουφέκι απέναντι στον κατακτητή.

Για το προσφυγικό, είπε ότι η κυβέρνηση αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη προσφυγική ροή με αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια. Αναφερόμενος στις συνθήκες στα νησιά, σημείωσε ότι εξετάζεται να αντιμετωπιστούν με πλωτά μέσα.

Για τα δημοσιεύματα που φέρουν τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Μουζάλα να αποχωρεί από τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, μετά από κριτική που δέχτηκε, είπε ότι "δεν υπάρχει θέμα Μουζάλα και πως ο υπουργός έφυγε γιατί είχε προγραμματισμένο ραντεβού".

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών