Συλλυπητήρια Βούτση για τον θάνατο του Γιάννη Καψή | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Συλλυπητήρια Βούτση για τον θάνατο του Γιάννη Καψή

12:21 | 13/11/17

Τη θλίψη τους για την απώλεια του δημοσιογράφου και πολιτικού εκφράζουν άνθρωποι της πολιτικής

Τη θλίψη του για την απώλεια του πολιτικού και δημοσιογράφου Γιάννη Καψή, που έφυγε απ' τη ζωή χθες το βράδυ σε ηλικία 88 ετών,
εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Νικόλαος Βούτσης.
«Ο Γιάννης Καψής, ένας διακεκριμένος δημοσιογράφος και πολιτικός με μακρά και γόνιμη διαδρομή στα δημόσια πράγματα της χώρας, έφυγε από τη ζωή σήμερα.

Το πάθος του για την αλήθεια και τη δημοκρατία, οι πολιτικοί και κοινωνικοί του αγώνες αποτυπώθηκαν στη σημαντική διαδρομή του μέσα από το προδικτατορικό «Έθνος» και τα μεταπολιτευτικά «Νέων», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής και τόνισε ότι «η πολυετής θητεία του στο υπουργείο Εξωτερικών ανέδειξε ένα πλούσιο διπλωματικό έργο για την υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων, με συνθήκες και συμφωνίες που παραμένουν σε ισχύ ως τις μέρες μας».

Τη λύπη του για τον θάνατο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε και ο Γιώργος Παπανδρέου. Σε μήνυμά του στο Twitter ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε ότι «Ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας, ένας μαχητής δημοσιογράφος και πολιτικός «έφυγε» από κοντά μας. Η λύπη μας είναι μεγάλη. Καλό ταξίδι, Γιάννη».

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών