Βουλή: Κινείται η πειθαρχική διαδικασία για τον Χρυσαυγίτη που συνελήφθη στο Μετς | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Βουλή: Κινείται η πειθαρχική διαδικασία για τον Χρυσαυγίτη που συνελήφθη στο Μετς

18:57 | 11/12/17

Στον μετακλητό υπάλληλο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή ενδέχεται να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο, ποινή απόλυσης ή ακόμη και υποχρέωση επιστροφής χρημάτων στη Βουλή

Τη διαδικασία του πειθαρχικού ελέγχου για τον 37χρονο μετακλητό υπάλληλο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή ο οποίος συνελήφθη για βίαια επεισόδια στο Μετς, κίνησε το κοινοβούλιο.

Ο μετακλητός υπάλληλος αντιμετωπίζει ευρύ φάσμα ποινών από τη Βουλή βάσει και του βαρύτατου κατηγορητηρίου που υπάρχει εναντίον του από τη Δικαιοσύνη. Ειδικότερα, ενδέχεται να του επιβληθεί από τη Βουλή χρηματικό πρόστιμο ή ακόμη ποινή  οριστικής απόλυσης ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και να επιστρέψει τα χρήματα που του έχει καταβάλει η Βουλή.

Ο χρυσαυγίτης οδηγείται σήμερα στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο κατηγορούμενος για πολυάριθμα αδικήματα. Του καταλογίζεται: αντίσταση, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διατάραξη περιουσίας και φθορά ξένης περιουσίας, παράνομη οπλοφορία (ξύλινο ρόπαλο), οπλοχρησία, χρήση κροτίδων και συσκευής εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών