Αγανάκτησε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική με τη συνηγορία της ΝΔ: «Αυτό το προβοκάρισμα δεν σας βγαίνει σε καλό» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αγανάκτησε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική με τη συνηγορία της ΝΔ: «Αυτό το προβοκάρισμα δεν σας βγαίνει σε καλό»

15:59 | 24/1/18

Την συνηγορία με όρους αυταπάρνησης που παρέχουν τα μέλη της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή απέναντι στους μάρτυρες για το πολύκροτο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ κατέδειξε με λίγα λόγια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Τζαμακλής, ο οποίος αγανάκτησε από τις συγκαλυπτικές παρεμβάσεις του Γιώργου Γεωργαντά

του Άγγελου Προβολισιάνου

Την ώρα που ο κ. Τζαμακλής προσπαθούσε να πάρει μία ξεκάθαρη απάντηση από την μάρτυρα, Αθηνά Οικονόμου, αναφορικά με το σκάνδαλο της χρηματοδότησης του ΚΕΕΛΠΝΟ στον ΟΚΑΝΑ, ύψους 10 εκατ. ευρώ, χωρίς υπουργική απόφαση και με το ποσό να μην καταλήγει για την εκπλήρωση του αρχικού σκοπού, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς παρενέβη, παρεμποδίζοντας την εξέταση της μάρτυρος.

«Κύριε Γεωργαντά, αυτό το προβοκάρισμα δεν σας βγαίνει σε καλό» σχολίασε ο κ. Τζαμακλής, με τον Γιώργο Γεωργαντά να ανταπαντά: «Αφήστε μ' εμένα να μου βγαίνει όπως θέλω». Η ατάκα του κ. Γεωργαντά εξόργισε τον βουλευτή της πλειοψηφίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί αυτό το πράγμα να συμβαίνει. Κάθε φορά που τα πράγματα δυσκολεύουν, ο κ. Γεωργαντάς προσπαθεί καλύψει την ερώτηση. Αυτό παρακαλώ να σταματήσει. Το γεγονός ότι έχει βροντερή φωνή δεν θα μου στερήσει το δικαίωμα να ρωτήσω».

Εν τέλει, ο κ. Γεωργαντάς συνετίστηκε, με τον βουλευτή της πλειοψηφίας να συνεχίζει τις ερωτήσεις στην μάρτυρα. Ειδικότερα, μετά από επίμονες ερωτήσεις του κ. Τζαμακλή σχετικά με το αν η κ. Οικονόμου -ως πρώην προϊσταμένη του νομικού τμήματος του ΚΕΕΛΠΝΟ- ήταν ενήμερη για τη σύμβαση ΚΕΕΛΠΝΟ - ΟΚΑΝΑ, η μάρτυρας απάντησε πως εκείνη την είδε «έτοιμη, υπογεγραμμένη» γιατί την επίμαχη περίοδο είχε σπάσει το πόδι της. Η μαρτυρία αυτή αποτελεί ένα ακόμα κομμάτι στο ψηφιδωτό του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ για τον τρόπο που λαμβάνονταν αποφάσεις διαχείρισης δημόσιου χρήματος.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών