Αχαΐα: Το Κ.Κ.Ε στο πλευρό του Κ. Πελετίδη – Συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αχαΐα: Το Κ.Κ.Ε στο πλευρό του Κ. Πελετίδη – Συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια

20:01 | 30/1/18

Αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στα δικαστήρια της Πάτρας δικάζεται ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης για το αδίκημα της «παράβασης καθήκοντος»

Αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στα δικαστήρια της Πάτρας δικάζεται ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης για το αδίκημα της «παράβασης καθήκοντος», επειδή αρνήθηκε να δώσει στοιχεία και φακέλους εργαζόμενων του Δήμου που ζητούσε η τότε κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ προκειμένου να τα αξιοποιήσει για να προχωρήσει σε απολύσεις. Μεταξύ άλλων, το κατηγορητήριο χαρακτηρίζει «παράνομο όφελος» το δικαίωμα των εργαζομένων στην εργασία.

Αυτή την περίοδο, που η επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων συνεχίζεται και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μέσω της λεγόμενης αξιολόγησης που άνοιξε το δρόμο για νέες απολύσεις και παραπέρα χτύπημα των εργασιακών σχέσεων, που έθεσε νέα εμπόδια στην απεργία, που άνοιξε το δρόμο στους πλειστηριασμούς εργατικών – λαϊκών σπιτιών, το δικαίωμα για εργασία αντιμετωπίζεται από την αστική τάξη και τις εκάστοτε κυβερνήσεις της ως παράνομο όφελος. Γι’ αυτό και η αγωνιστική στάση του κομμουνιστή Δημάρχου που υπερασπίστηκε τους εργαζόμενους αντιμετωπίζεται ως παράβαση καθήκοντος.

Η δική μας αντίληψη, όμως, είναι διαφορετική, γιατί πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα και παράβαση καθήκοντος είναι να τσακίζεις τα δικαιώματα του λαού για να υπηρετήσεις τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Όλοι την Τετάρτη 31 Γενάρη στις 9 το πρωί έξω από τα δικαστήρια.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών