Κούλογλου: H πολιτική Μητσοτάκη ανοίγει το δρόμο στον Φράγκο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Κούλογλου: H πολιτική Μητσοτάκη ανοίγει το δρόμο στον Φράγκο

14:28 | 25/1/18

O ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ  κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως θωπεύει την ακροδεξιά

“Όλη αυτή η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, ανοίγει το δρόμο στον Φράγκο. Η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη να θωπεύσει την ακροδεξιά, είναι καταστροφική, θα δημιουργήσει κόμμα από
τα δεξιά του και θα χάσει οποιαδήποτε ελπίδα κατάκτησης της εξουσίας” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7  ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

Πρόσθεσε ότι μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού πιστεύει ότι “μας ψεκάζουν”, επομένως δεν είναι δύσκολο μια συγκέντρωση να μαζέψει μερικές δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι κινούνται σε ένα “χώρο παράλογο” ζητώντας την απουσία του όρου Μακεδονία, ή τα παράγωγά του, στην ονομασία των Σκοπίων, τη στιγμή που αυτή έχει αναγνωριστεί ως Δημοκρατία της Μακεδονίας από 140 χώρες, ενώ και εμείς οι ίδιοι την αποκαλούμε Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Όσον αφορά στη στάση του Πάνου Καμμένου, ο κ. Κούλογλου εξέφρασε την άποψη πως ο αρχηγός του συγκυβερνώντος κόμματος, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, “δεν θα κοιτάξει να ρίξει την κυβέρνηση ή να της φέρει μεγάλες δυσκολίες όσο προχωράμε προς τη λύση” διότι έχει τα δικά του προβλήματα και τους δικούς του εκλογικούς προβληματισμούς λόγω της εκλογικής του απήχησής και επιβίωσής του.

Εν κατακλείδι, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε, σχετικά με τη συνάντηση Τσίπρα και Ζάεφ, ότι δεν περίμενε τόσο “ανοιχτές κινήσεις” από τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, ο οποίος δεσμεύτηκε να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου και της εθνικής οδού της χώρας του, και πως οι δύο πρωθυπουργοί “κάνουν μια μεγάλη συμβολή στην ειρήνη στα Βαλκάνια”, περιοχή η οποία βρίσκεται σε ταραχώδη κατάσταση.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών