'Σιωπητήριο' σε Δημήτρη Καμμένο επιβάλλουν οι ΑΝΕΛ μετά την κόντρα του με ΣΥΡΙΖΑ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

'Σιωπητήριο' σε Δημήτρη Καμμένο επιβάλλουν οι ΑΝΕΛ μετά την κόντρα του με ΣΥΡΙΖΑ

19:42 | 29/1/18

Αποφασίστηκε να απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ η Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου. Κάποιος πρέπει να απαντά στις "προκλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ" φέρεται να αντέτεινε ο Δημήτρης Καμμένος

Φρένο στις δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου που αναζωπυρώνουν τις αντιπαραθέσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βάζουν οι ΑΝΕΛ με απόφαση που ελήφθη κατά την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της ΚΟ και της Εκτελεστικής Επιτροπής για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Με δεδομένη την απόφαση του Πάνου Καμμένου αλλά και του συνόλου του κόμματος να στηριχθεί μέχρι τέλους η κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο τραπέζι της συνεδρίασης τέθηκε το ζήτημα της κόντρας Δημήτρη Καμμένου – ΣΥΡΙΖΑ που νωρίτερα σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο. Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος όσο και μέλη της ΚΟ κάλεσαν τον Δημήτρη Καμμένο να ρίξει τους τόνους. Εκείνος φέρεται, όμως, να αντέτεινε σε έντονο ύφος ότι κάποιος οφείλει να απαντά στις «προκλήσεις» του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά το καλό κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση αρκετοί βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν είδαν με ευχαρίστηση τους υψηλούς τόνους του Δημήτρη Καμμένου και έτσι αποφασίστηκε ότι πλέον θα αναλάβει η εκπρόσωπος Τύπου, Μανταλένα Παπαδοπούλου, να απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ όταν κάποιος βουλευτής θεωρεί ότι θίγεται από τις αναφορές στελεχών της Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Δημήτρη Καμμένου, πάντως, ο ίδιος βρήκε στήριξη από την πλευρά μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής. Η αναφορά αυτή επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι η ΚΟ των ΑΝΕΛ δεν αντιμετώπισε ασμένως την ακραία κόντρα του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών