Όλα τα σενάρια υπό εξέταση για τη Novartis | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Όλα τα σενάρια υπό εξέταση για τη Novartis

17:04 | 7/2/18

Σε νέα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τη στάση της κυβέρνησης ως προς την δικογραφία για την υπόθεση Novartis

Χωρίς αποφάσεις ολοκληρώθηκε η κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ με το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναφορικά με την δικογραφία για τη Novartis, καθώς εκτιμήθηκε ότι τα νομικά και πολιτικά θέματα που έχουν ανοίξει θέλουν κι άλλο χρόνο εξέτασης.

Εξάλλου, μετά τη συνεδρίαση, ανώτατη κυβερνητική πηγή υποστήριζε πως "θα συνεχιστεί η μελέτη της δικογραφίας και η συζήτηση για την διευκρίνιση όλων των νομικών ζητημάτων". "Η συζήτηση θα συνεχιστεί σε νέα συνεδρίαση του οργάνου. Τις επόμενες μέρες θα λάβουμε τις αποφάσεις μας", έλεγε η ίδια ανώτατη κυβερνητική πηγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλωστε, στην συνεδρίαση εξετάστηκαν πολλά και διαφορετικά σενάρια, ενώ οι συμμετέχοντες συμφώνησαν πως δεν πρέπει να γίνει καμία βιαστική κίνηση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε "αυτογκόλ". Στο πλαίσιο αυτό, αν και είχε αποφασιστεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αύριο, εν τέλει αυτή αναβλήθηκε προκειμένου να διεξαχθεί όταν θα υπάρχει καθαρότερη εικόνα για την δύσοσμη υπόθεση της Novartis.

Γιώργος Μελιγγώνης

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών