Στον ανακριτή αύριο ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Στον ανακριτή αύριο ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού

14:49 | 7/2/18

Αύριο Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, θα περάσει και πάλι το κατώφλι του Ανακριτή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού - Θα έκλειναν την υπόθεση της Δώρας

Αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με αστυνομικούς που έχει υποδείξει πως σχετίζονται με την υπόθεση και να κατονομάσει το συνεργό που επικαλείται στη δολοφονία.

Στον ανακριτή θα παρουσιαστεί και ο γενετιστής  ερευνητής δικαστικός πραγματογνώμονας  Γιώργος Φιτσιάλος,  που η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη  ζήτησε με αίτημα της να διοριστεί ως τεχνικός σύμβουλος . Σκοπός του διορισμού του είναι  να διασαφηνίσει κάθε ζήτημα σχετικά με το βιολογικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια του θύματος και όχι μόνο.

Μετά την αποκάλυψη του «Τούνελ» πως στα νύχια της Δώρας βρέθηκε μείγμα γενετικού υλικού άλλου ανδρός και όχι του Σοροπίδη, η υπόθεση παίρνει πλέον νέα τροπή.

Η  Αγγελική Νικολούλη δήλωσε σχετικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

«Τόσο σοβαρά ευρήματα πρέπει να εξετάζονται και από ειδικούς και σ’ αυτήν την περίπτωση ειδικός είναι ένας ερευνητής γενετιστής. Πέρα από την κατάθεση ενός δράστη, πέρα από την ομολογία του, όταν έχεις εύρημα στα νύχια ενός θύματος, οφείλεις να το ψάξεις».

Οι συγγενείς της άτυχης 32χρονης μέσω της δικηγόρου τους Γιάννας Παναγοπούλου, ζήτησαν  ακόμη να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος, άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κατηγορούμενου και να καταθέσουν νέοι μάρτυρες.

Θα έκλειναν την υπόθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τούνελ»  ο ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση σκόπευε να κλείσει το φάκελο και ζητούσε από τους δικηγόρους των εμπλεκομένων να υπογράψουν γι αυτό.  Μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής, έδωσε παράταση και συνεχίζει την έρευνα.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών