Το σαρκαστικό σχόλιο Παππά για Novartis: Είναι σαφές ότι το FBI καθοδηγείται από το ΣΥΡΙΖΑ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Το σαρκαστικό σχόλιο Παππά για Novartis: Είναι σαφές ότι το FBI καθοδηγείται από το ΣΥΡΙΖΑ

18:22 | 13/2/18

Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Δάφνης - Υμηττού μίλησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει την ίδια αντίληψη με το Σαμαρά, ο οποίος μιλούσε για success story με την ανεργία στο 27%, ενώ αναφέρθηκε στη Novartis και το Σκοπιανό

Για την έξοδο της χώρας απ' την κρίση, τη μείωση της ανεργίας και τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, καθώς και τις ευκαιρίες που ανοίγονται στην Ελλάδα χάρη στη γεωστρατηγική της θέση μίλησε ο Νίκος Παππάς σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Υμηττό.

«Πρέπει να δούμε το “μετά” και να το σχεδιάσουμε. Η χώρα μας έχει και σταθερότητα και μία θέση στο χάρτη που μόνο ευκαιρίες ανοίγει. Μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε, εκμεταλλευόμενοι τη γεωστρατηγική μας θέση. Να γίνουμε κόμβος δίκαιης ανάπτυξης. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε», σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, υπογραμμίζοντας ότι: «Έχουν επέλθει μεγάλες αλλαγές στη χώρα και όχι τυχαία. Θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Ήδη μειώνεται η ανεργία, ήδη όλοι έχουν πρόσβαση στην πρωτοβάθμια Υγεία, ήδη οικοδομείται ένα σοβαρό κοινωνικό κράτος».

Ο Ν. Παππάς άφησε αιχμές και κατά του Αντ. Σαμαρά και της ΝΔ γενικότερα, επισημαίνοντας:  «Δεν έχουμε την ίδια αντίληψη με τον κ. Σαμαρά, ο οποίος μιλούσε για success story με την ανεργία στο 27%, το ομόλογο στα ύψη και χωρίς κοινωνικό κράτος». «Μειώσαμε την ανεργία, δώσαμε κοινωνικό μέρισμα σε αυτούς που το είχαν ανάγκη και το ομόλογο κυμαίνεται σε προ κρίσης επίπεδα», σχολίασε και συνέχισε: «Ο Αλ. Τσίπρας ό,τι κατάφερε και δεν κατάφερε, το έφερε ενώπιον του ελληνικού λαού. Αυτό είναι αδιανόητο για τη ΝΔ, η οποία ψεύδεται όταν μιλά για μείωση φόρων, καθώς τη χρονιά του success story είχαμε 10 εκατ. ευρώ παραπάνω φορολογική επιβάρυνση».

«Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στις ευάλωτες ομάδες που δοκιμάστηκαν μέσα στην κρίση, ότι τις στηρίζουμε. Είτε με θεσμικές αλλαγές, είτε με έκτακτα βοηθήματα. Αυτό είναι που ενοχλεί τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Το ότι είμαστε εδώ για όλους εκείνους που αυτοί ξεχνούσαν».

«Η λύση για το χρέος που ζητήσαμε, η λύση που διεκδικήσαμε, είναι ευρωπαϊκή λύση. Καμία χώρα που θα βρεθεί στη θέση της Ελλάδας δεν πρέπει να υποφέρει όπως υπέφερε η δική μας», είπε ακόμη.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις με την υπόθεση Novartis τόνισε: «Βρισκόμαστε ενώπιον εξελίξεων, οι οποίες δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσουν. Το ότι υπήρχε κάτι σάπιο στο Βασίλειο της Υγείας εμάς, πάντως, δεν μας εκπλήσσει. Συνιστούμε ψυχραιμία στους πολιτικούς μας αντιπάλους. Αν ο ουρανός τους είναι καθαρός, δεν πρέπει να φοβάται αστραπές». «Η χώρα βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης και “έσκασε” και το σκάνδαλο της Novartis. Είναι σαφές -για να κάνουμε και λίγο χιούμορ- ότι το FBI καθοδηγείται από τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαριτολογώντας.

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών