Καταδικάζουν την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη τα πολιτικά κόμματα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Καταδικάζουν την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη τα πολιτικά κόμματα

23:36 | 19/5/18

Ανακοινώσεις εξέδωσε η πλειοψηφία των πολιτικών κομμάτων για να καταδικάσουν την επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης σε εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων

"Θύμα φανατικών εθνικιστών οι οποίοι παριστάνουν τους πατριώτες έπεσε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης. Κατά τη διάρκεια εορτασμού για τη γενοκτονία των Ποντίων, ο κ. Μπουτάρης δέχτηκε επίθεση, προπηλακίστηκε λεκτικά και αναγκάστηκε να αποχωρήσει" σημειώνεται στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης", συνεχίζει, "καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση και τάσσεται στο πλευρό του δημάρχου Θεσσαλονίκης, τονίζοντας για μια ακόμη φορά τη σταθερή του εναντίωση απέναντι σε κάθε φωνή και πράξη εθνικιστικής, θρησκευτικής και φυλετικής μισαλλοδοξίας".

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Οι δράστες της σημερινής φασιστικής επίθεσης πατριδοκάπηλων πρέπει να συλληφθούν αμέσως και η κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η ανομία έχει ξεπεράσει κάθε όριο λόγω της απαράδεκτης ανοχής που επιδεικνύει στη βία απ' όπου κι αν προέρχεται».

"Πάντα θα υπάρχουν 5-6 τραμπούκοι έτοιμοι να επιτεθούν σε όσους δεν γουστάρουν" ανέφερε  σε ανάρτησή του στο τουίτερ, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονικέων Γιάννης Μπουτάρης, ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης. "Το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί που διαδίδουν ψευτιές και καλλιεργούν μίσος. Και αυτοί δεν φοράνε κουκούλες, αλλά κουστούμια. Μαζί σου Γιάννη και όπως λέει ο Αγγελάκας "σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ"." επισημαίνει ο κ. Θεοδωράκης.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών