Γιαννιτσά: Αποδοκιμασίες εναντίον Κοντονή - Κάνει λόγο για κοινή δράση στελεχών ΝΔ και Χ.Α. | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Γιαννιτσά: Αποδοκιμασίες εναντίον Κοντονή - Κάνει λόγο για κοινή δράση στελεχών ΝΔ και Χ.Α.

19:38 | 19/6/18

"Οι 15-20 ακροδεξιοί και νεοναζί ήταν οικτρή και καταγέλαστη μειοψηφία και τέτοια θα παραμείνει" ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής

Αποδοκιμασίες δέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη καθώς αποχωρούσαν από το κτίριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο των Γιαννιτσών, όταν συγκεντρωμένοι θέλησαν να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο τις ενστάσεις τους για τη συμφωνία με τα Σκόπια.

Για "κοινή παρουσία και δράση 15-20 ακροδεξιών και επωνύμων στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής", έκανε λόγο από τη δική του μεριά ο υπουργός.

Δείτε το περιστατικό:




Η ανακοίνωση του υπουργού:

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η κοινή παρουσία και δράση σήμερα στα Γιαννιτσά 15-20 ακροδεξιών και επωνύμων στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής καταδεικνύει τον πανικό που βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του, μετά τις αποκαλύψεις του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τον τρόπο που διαπραγματευόταν η δεξιά επί 25 χρόνια και τα όσα είχε αποδεχτεί. Καταλαβαίνω την αγωνία της ΝΔ πολύ περισσότερο που σήμερα ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της μελέτης για το νέο δικαστικό Μέγαρο στην Έδεσσα, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινήσουν άμεσα, όπως άμεσα θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί η μελέτη ΣΔΙΤ για το νέο δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών. Οι 15-20 ακροδεξιοί και νεοναζί ήταν οικτρή και καταγέλαστη μειοψηφία και τέτοια θα παραμείνει".

Χρήστος Δεμέτης

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών