Καυγάς ΝΔ- ΑΝΕΛ με αλληλοκατηγορίες για πολιτική εξαχρείωση | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Καυγάς ΝΔ- ΑΝΕΛ με αλληλοκατηγορίες για πολιτική εξαχρείωση

17:31 | 1/6/18

Επίθεση στον Καμμένο εξαπέλυσε η Σπυράκη κάνοντας λογο για χυδαιότητες, με την Παπαδοπούλου να απαντά ότι "στη ΝΔ του Μητσοτάκη δεν υπάρχει ούτε ένας καθρέπτης"

Η κόντρα Νέας Δημοκρατίας- ΑΝΕΛ, που ξεκίνησε με αφορμή το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μόντε Κάρλο, συνεχίζεται με τους τόνους μεταξύ της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του κυβερνητικού εταίρου να ανεβαίνουν.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ έχει καταθέσει ερώτηση για το ταξίδι Καμμένου, την οποία σχολίασε σε υψηλούς τόνους μέσω twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον τομεάρχη Άμυνας Βασίλη Κικίλια, κατέθεσαν ειδικότερα ερώτηση ζητώντας εξηγήσεις από τον κ.Καμμένο, τον οποίο κατηγορούν ότι κάνει διακοπές την ώρα που κρίσιμα εθνικά θέματα βρίσκονται σε εξέλιξη.

“Ενώ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι εδώ και τρεις μήνες στις φυλακές της Ανδριανούπολης και το Σκοπιανό βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, ο κ. Καμμένος κάνει τις διακοπές του στο Μόντε Κάρλο επιδεικνύοντας, μάλιστα, την πρόσκληση που έλαβε από τον Πρίγκιπα του Μονακό να παραστεί σε δεξίωση επ’ αφορμή του αγώνα της Φόρμουλα 1” αναφέρουν οι βουλευτές.

"Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους: Αυτοι που παριστάνουν τους συνοδούς τ.μοντέλων για να καλύπτουν εραστές. Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών. Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3000€" απάντησε ο κ.Καμμένος μέσω twitter.

Το tweet του προέδρου των ΑΝΕΛ προκάλεσε την αντιπαράθεση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη με την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου σε τηλεοπτικά πάνελ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες το βράδυ.

«Η πλήρης κάλυψη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στις χυδαιότητες που εκτοξεύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απλώς επιβεβαιώνει ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος βαδίζουν μαζί, χέρι-χέρι, ως το τέλος, τον δρόμο της πολιτικής εξαχρείωσης», δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη και πρόσθεσε: «Δεν θα τους ακολουθήσουμε. Εξάλλου πολύ σύντομα θα είναι παρελθόν για τη χώρα».

Στην κ.Σπυράκη απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου: «Είναι πια βέβαιο ότι στη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη δεν υπάρχει ούτε ένας καθρέφτης. Γιατί αλλιώς θα έβλεπαν ότι η σημερινή ηγετική της ομάδα είναι οι αυθεντικοί εκφραστές της χυδαιότητας, της απόλυτης εξαχρείωσης και της απύθμενης υποκρισίας. Κρίμα. Το ποιος θα είναι παρελθόν, ας αφήσει ο κ. Μητσοτάκης και η εκπρόσωπός του να το κρίνει ο ελληνικός λαός όταν σημάνει η ώρα».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών