Πάτρα: Στερνό «αντίο» για την 40χρονη Μαρία Καρτέρη - Δεν μπόρεσε να σωθεί από το «δώρο ζωής» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα: Στερνό «αντίο» για την 40χρονη Μαρία Καρτέρη - Δεν μπόρεσε να σωθεί από το «δώρο ζωής»

09:51 | 20/7/18

Η αποτυχημένη μεταμόσχευση καρδιάς και το πρόωρο τέλος – Το μεσημέρι η κηδεία της

Το στερνό «αντίο» θα πουν σήμερα οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες στην 40χρονη Μαρία Καρτέρη, η οποία «έφυγε» χθες από τη ζωή χάνοντας τη σκληρή μάχη που έδινε με κληρονομική ασθένεια της καρδιάς της.

Η Μαρία Καρτέρη ήταν ψυχολόγος, κόρη του γνωστού καθηγητή Θεολογίας Λουκά Καρτέρη, ο οποίος είναι πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας και στέλεχος του Βυζαντινού Χορού της Πολυφωνικής Χορωδίας. Ηταν παντρεμένη με τον Διονύσιο Καρούσο.

Η νεαρή γυναίκα, όλα τα χρόνια πάλεψε γενναία με την ασθένειά της, από την οποία απεβίωσε και η μητέρα της, δίνοντας τη μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Πριν από ένα μήνα υπεβλήθη σε μεταμόσχευση καρδιάς, τη μόνη σωτηρία από το πρόβλημα υγείας της. Ομως το μόσχευμα που θα της χάριζε τη ζωή δυστυχώς απεβλήθη από τον οργανισμό της, προκαλώντας παράλληλα και πλήθος άλλων προβλημάτων, στο ήδη καταπονημένο σώμα της.

Χθες, τελικά, έχασε οριστικά τον αγώνα για ζωή, από «πολυοργανική ανεπάρκεια».

Το άγγελμα του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία, αλλά και στο οικοτροφείο «ΣΕΜΕΛΗ» της «Κλίμακας», όπου εργαζόταν ως ψυχολόγος.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, στις 12.00 το μεσημέρι, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας και η ταφή στο Κοιμητήριο Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών