Τζουμάκας για Μητσοτάκη-Novartis: Πρακτικές και ήθη Cosa Nostra | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τζουμάκας για Μητσοτάκη-Novartis: Πρακτικές και ήθη Cosa Nostra

12:56 | 2/7/18

“Οι αμερικανικές υπηρεσίες όταν ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ και αποφασίσουν να σε δώσουν σε δίνουν στεγνά. Έτσι έδωσαν και πάλι το Mητσοτακείκο , τώρα και με Novartis”

Αυτό σχολιάζει ο πρώην υπουργός Στέφανος Τζουμάκας, αναφερόμενος στις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για τα e-mails της διαπλοκής ανάμεσα στον Mr Novartis, κ. Φρουζής, και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για “πρακτικές και ήθη Familia Siciliana , Cosa Nostra ,οικογένειας του Νότου”.

“Το Μητσοτακέικο , με το Χριστοφοράκο της Siemens συνεργασίες . Με το Μαρινάκη κουμπαριές. Με τον Αλαφούζο δουλείες-επαναλαμβάνω δουλείες- και όχι δουλιές . Με το Βαρδή συγγένειες , γιατί ο Βαρδής έχει και θετά τέκνα σε άλλες οικογένειες πολιτικής παρακμής και ανήψια .Να και ο Φρουζής της Novartis που οργάνωνε κλειστά δείπνα για το γιο Κυριάκο .Ο γιος Κυριάκος , σε όλες τις κομπίνες μέσα ,τον σπρώχνει δε ένα μεγάλο μέρος της παρασιτικής ολιγαρχίας -συμμορίας της χώρας, για να παριστάνει τον αρχηγό μιας δεξιάς της απανταχού ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ”, παρατηρεί ο Στέφανος Τζουμάκας, και καταλήγει:.

“Δεν σκέπτομαι τους επιτήδειους δεξιούς νεο εθνικόφρονες της αρπαχτής .Κάτι κορόιδα σκέφτομαι που τρέχουν σε συγκεντρώσεις που μας θυμίζουν τη παλιά ΕΡΕ και το :Ψωμί και ελιά και Κώτσο Βασιλιά”.

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών