Ο Καμμένος τραβά πάλι το σκοινί και η ΝΔ θέτει ξανά ζήτημα για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ο Καμμένος τραβά πάλι το σκοινί και η ΝΔ θέτει ξανά ζήτημα για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ

12:35 | 25/10/18

Την κόντρα με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών συνεχίζει ο κυβερνητικός εταίρος, tweetάροντας τα ξημερώματα άρθρο που κατηγορεί τον Κοτζιά για διαρροές σε πιστόλια της διαπλοκής

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Καμμένου-Κοτζιά, η οποία δε φαίνεται να λήγει μετά την παραίτηση του δεύτερου από το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να προκαλεί την κυβέρνηση για όσα φέρεται να είπε ο κυβερνητικός εταίρος στο υπουργικό συμβούλιο περί Σόρος, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Νίκος Κοτζιάς στην πρόσφατη συνέντευξη του.

Ο κυβερνητικός εταίρος και υπουργός Άμυνας τα ξημερώματα έδωσε συνέχεια μέσω twitter, αναπαράγοντας άρθρο από φιλική του ιστοσελίδα με ακραία δεξιές θέσεις, το οποίο κατηγορεί το Νίκο Κοτζιά για “διαρροές στα πιστόλια της διαπλοκής”.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, είχε αναφερθεί σε "εκβιαστές, διεφθαρμένους, μπιστόλια του συστήματος υπονομεύουν την αξιοπρέπεια και την τιμή όποιου τους αντιστέκεται. Έτσι κτυπάνε και τη λειτουργία της Δημοκρατίας. Η παραίτηση είναι πράξη ευθύνης".

Ο Πάνος Καμμένος προφανώς θεώρησε ότι τα "καρφιά" Κοτζιά αφορούσαν εκείνον και απάντησε με το retweet του άρθρου, το οποίο φωτογραφίζει τον πρώην υπουργό Εξωτερικών ως υπεύθυνο για διαρροές εναντίον του υπουργού Άμυνας.

Συγκεκριμένα το άρθρο υποστηρίζει: “Αυτοί που πολιτεύονται με "διαρροές", μην ενοχλούνται μετά από την μπόχα. Ζούμε την εξωφρενική κατάσταση να έχουμε πολιτικούς που συκοφαντούν τους "αντιπάλους" ή μη με νυχτερινές διαρροές σε πιστόλια της διαπλοκής και έπειτα σχολιάζουν τις δικές τους διαρροές "περισπούδαστα και εξοργισμένα"! Και οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, παρουσιάζουν τις διαρροές του συνομιλητή τους ως θέσφατα, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά την προπαγάνδα την οποία κάνουν. Και στήνουν ολόκληρα σενάρια πάνω σε διαρροές που οι ίδιοι διακίνησαν! Όσο λοιπόν αφορά τον Πάνο Καμμένο, ουδέποτε προέβη σε οποιαδήποτε διαρροή προς οποιοδήποτε πιστόλι της διαπλοκής. Τα πιστόλια της διαπλοκής είναι διαχρονικά απέναντι του.Αν είναι ένας πολιτικός ο οποίος μιλά ευθέως, έξω από τα δόντια και επώνυμα, αυτός είναι ο Καμμένος. Όσοι λοιπόν πάνε να του χρεώσουν μυθεύματα και συκοφαντίες που οι ίδιοι έχουν διακινήσει, έχουν γίνει αρλεκίνοι και όχι μόνον πολιτικοί.”

Η ΝΔ εν τω μεταξύ αναμένεται να απαντήσει σε υψηλούς τόνους σε σημερινό δημοσίευμα της Αυγής που κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για ψεκασμένα σενάρια. Από την Πειραιώς λένε ότι σύμφωνα με όσα είπε ο κ.Καμμένος στο υπουργικό κατά τον κ.Κοτζιά, ή τα περί χρηματοδότησης της κυβέρνησης από το Τζορτζ Σόρος ευσταθούν ή όχι, οπότε ψεκασμένα σενάρια δεν παράγει η ΝΔ, αλλά ο κυβερνητικός εταίρος και μάλιστα χωρίς (σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών) να του απαντήσει ουδείς στο υπουργικό.

Βίκυ Σαμαρά

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών