Έφερε στρινγκ εσώρουχο στη βουλή και τους έκλεισε τα στόματα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Έφερε στρινγκ εσώρουχο στη βουλή και τους έκλεισε τα στόματα

17:10 | 14/11/18

O πέραν πάσης λογικής ισχυρισμός δικηγόρου σε δίκη για αδίκημα βιασμού προκάλεσε την οργίλη αλλά και πρωτότυπη διαμαρτυρία Ιρλανδής βουλευτού

H απαλλαγή ενός 17χρονου Ιρλανδού ο οποίος είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο με την κατηγορία του βiασμoύ αλλά η συζήτηση για τη σεξουαλική συναίνεση προκάλεσε αντιδράσεις στο κοινοβούλιο της χώρας αλλά και την εμφάνιση...εσωρούχου σε συνεδρίαση.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο δικηγόρος του 17χρονου στη δίκη ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του προκλήθηκε από το εσώρουχο του θύματος: "Πρέπει να κοιτάξει τον τρόπο με τον οποίο ήταν ντυμένη η γυναίκα. Φορούσε ένα...λουρί" είπε ο εν λόγω νομικός θέλοντας να πει ότι το θύμα φορούσε εσώρουχο τύπου στρινγκ.

Προκλήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο σάλος, που έφτασε μέχρι τη βουλή. Εκεί η Ρουθ Κόπινγκερ, βουλευτής, βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί.

Εφερε στη συνεδρίαση ένα γυναικείο εσώρουχο τύπου στρινγκ και είπε: "Μπορεί να φανεί ενοχλητικό επειδή το έφερα. Πως όμως αισθάνεται μία γυναίκα-θύμα όταν ένα εσώρουχο εμφανίζεται στο δικαστήριο σαν αποδεικτικό στοιχείο;""

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών