Κοτζιάς: Προέρχομαι από πλούσια οικογένεια, δεν χρηματίζομαι (βιντεο) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κοτζιάς: Προέρχομαι από πλούσια οικογένεια, δεν χρηματίζομαι (βιντεο)

23:23 | 6/11/18

"Δεν μπορεί να υπάρχει ανοχή σε όσους λένε ότι θα ανατρέψουν την κυβέρνηση" δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς προσθέτοντας ότι "ο κύκλος συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ έχει κλείσει"

"Εγώ είμαι καθαρός άνθρωπος, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ και πάω πρώτος στις δικαστικές αρχές. Δεν κάνω διαρροές και δεν υπάρχουν κύκλοι Κοτζιά" σημείωσε ο πρώην ΥΠΕΞ κ. Νίκος Κοτζιάς μιλώντας στην Ελλη Στάη και στον τηλεοπτικό σταθμό "Open".

Σύμφωνα με τον κ. Κοτζιά "η μηνυτήρια αναφορά αποτελεί τον μόνο τρόπο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου", ενώ επεσήμανε ότι έχει δεχθεί πάνω από 300 απειλητικές επιστολές και σφαίρες, ώστε να δυσκολευτεί η πολιτική που θα έκανε την Ελλάδα να έχει μεγάλη δυναμική στα Βαλκάνια.

"Ειπώθηκε πως ο Σόρος έδωσε 50 εκατ. για να αγοράσουμε ανθρώπους στα Σκόπια. Εγώ προέρχομαι από πλούσια οικογένεια, δεν χρηματίζομαι" πρόσθεσε και είπε πως έχει αναφέρει στον Τσίπρα ότι "τελείωσε η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ". "Ως κυβέρνηση σωτηρίας" πρόσθεσε "συνεργαστήκαμε με τη λαϊκή δεξία" και πως πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να να συνεργαστεί με σοσιαλιστικές δυνάμεις.

"Προσπάθησαν να την εμφανίσουν ως μία προσωπική διαφωνία Κοτζιά -Καμμένου και να εμφανίστει ότι έχω προβλημα με το χαρακτήρα μου" τόνισε και συμπλήρωσε ότι στην επιστολή του έχει αναλύσεις για το τι πρέπει να γίνει και τι είναι σωστό. "Δεν μπορεί να υπάρχει ανοχή σε αυτούς που λένε ότι θα ανατρέψουν την κυβέρνηση και παραιτήθηκα γιατί δεν μπορεί ο υπουργός Άμυνας να λέει άλλη πολιτική και να μην υπάρχει αντίλογος".

Την ίδια στιγμή ο κ. Κοτζιάς ανέφερε ότι "ο Τσίπρας είχε συμφωνήσει να ανακοινώσω την αιγιαλίτιδα" και για τα απόρρητα κονδύλια υπογράμμισε: "Ζήτησα να γίνει γενίκευση του νόμου που έφερα το 2007 για την έγκριση από τη Βουλή στα απόρρητα κονδύλια. Σκέφτηκα να προτείνω να περάσει αυτό και στη Συνταγματική Αναθεώρηση".

Τέλος για το "Πράττω" τόνισε ότι θα στηρίξει υποψήφιους στην τοπική αυτοδιοίκηση τους σοσιαλιστές υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ.



πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών