Είχε μετατρέψει το αυτοκίνητο σε… κρυψώνα κοκαΐνης | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Είχε μετατρέψει το αυτοκίνητο σε… κρυψώνα κοκαΐνης

19:28 | 14/12/18

Ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη διέθετε το όχημα

Σε χώρο για να κρύβει επιμελώς κοκαΐνη, την οποία εισήγαγε από την πατρίδα του, είχε μετατρέψει Ι.Χ. αυτοκίνητό του ένας 36χρονος Αλβανός, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας.

Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, κατάφεραν μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση να εντοπίσουν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης 36χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου εντοπίσθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 53 γραμμαρίων και χρηματικό ποσό πάνω από 8.000 ευρώ.

Επίσης, στο όχημα που χρησιμοποιούσε, εντοπίστηκαν καλά κρυμμένες σε εσωτερική κρύπτη του οχήματος, συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 2 κιλών και 85 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια και στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και ακόμα ένα όχημα που χρησιμοποιούσε για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, όπου τον παρέπεμψε στον ανακριτή και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.




πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών