Άγριος καυγάς Μητσοτάκη - Βούτση στη Βουλή | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Άγριος καυγάς Μητσοτάκη - Βούτση στη Βουλή

21:39 | 18/12/18

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Βουλής ότι φέρεται κομματικά και ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λόγω προεκλογικής περιόδου, με τον Βούτση να απαντά "Εσείς βρίσκεστε σε προεκλογική περίοδο εδώ και τέσσερα χρόνια" - Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Βουλης δεν επέτρεψε στον Μητσοτάκη να κάνει συστάσεις στους βουλευτές

Αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της Βουλής είχε την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίο κατηγόρησε ότι φέρεται ως “πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ”.

Αφορμή στάθηκε το ότι ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε όσους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν φασαρία να βγουν από την αίθουσα και ο κ.Βούτσης με τη σειρά του τον κάλεσε να μην κάνει εκείνος συστάσεις στους βουλευτές.

Ο κ.Μητσοτάκης επέμεινε ότι ο Πρόεδρος της Βουλής είναι κομματικός πρόεδρος και εκείνος του απάντησε μεταξύ άλλων: “Δε βρίσκεστε σε τάξη σχολείου ούτε στο συνέδριο της ΝΔ, δεν θα επιβάλλετε εδώ μέσα την τάξη”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επέμεινε στην κατηγορία του κατά του κ. Βούτση τη στάση του οποίου απέδωσε στο ότι βρισκόμαστε όπως είπε σε προεκλογική περίοδο, με τον Πρόεδρο της Βουλής να του απαντά ειρωνικά ότι “εσείς βρίσκεστε σε προεκλογική περίοδο εδώ και τέσσερα χρόνια”.



πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών