Νίκος Παπανδρέου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να λεηλατήσει το ΚΙΝΑΛ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Νίκος Παπανδρέου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να λεηλατήσει το ΚΙΝΑΛ

21:47 | 12/2/19

"Όσο πιο ενωμένες οι προοδευτικές δυνάμεις τόσο το καλύτερο, αλλά υπάρχει κι ένα όριο όταν δεν συμφωνούμε σε βασικά ζητήματα" σχολίασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ

«Στην Ευρώπη δίνεται η μάχη, εκεί θα είναι η λαϊκίστικη παρέα που θα εμφανιστεί και νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω και να είμαι ποιο αποτελεσματικός» τόνισε στον News 24/7  ο Νίκος Παπανδρέου στο σταθμό μας μετά την οριστικοποίηση της υποψηφιότητάς του στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ για τις Ευρωεκλογές.

Πρόσθεσε ότι το πιο σημαντικό για τον ίδιο είναι να πολεμήσει το 3,5% πλεόνασμα γιατί «θα γονατίσει τους Έλληνες», όπως είπε.

Συμπλήρωσε οτι θα επιδιώξει να φέρει πίσω τους ψηφοφόρους που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε το Συνέδριο του Κινήματος τον Μάρτιο, κίνηση προς τα εμπρός.

«Aυτές οι ευρωεκλογές αποκτούν περισσότερη σημασία. Mε το κραχ του '30 κτίστηκε το κοινωνικό κράτος και το 2008 εκμηδενίστηκε το κοινωνικό κράτος. 'Εχω την αισιοδοξία οτι θα παει καλύτερα όσοι πιστεύουν σε ενα κοινωνικό κράτος που πιστεύει η σοσιαλδημοκρατία» συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ήταν λάθος η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Παπανδρέου είπε ότι «όσο πιο ενωμένες οι προοδευτικές δυνάμεις τόσο το καλύτερο, αλλά υπάρχει κι ένα όριο όταν δεν συμφωνούμε σε βασικά ζητήματα».

Στο ερώτημα αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να λεηλατήσει το ΚΙΝΑΛ, απάντησε καταφατικά λέγοντας οτι χρησιμοποιεί θέσεις εξουσίας και προσφέρει δώρα.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών