Πατούλης: Καρέ καρέ πώς τρύπωσε ανάμεσα σε Κουμουτσάκο και Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πατούλης: Καρέ καρέ πώς τρύπωσε ανάμεσα σε Κουμουτσάκο και Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο

17:34 | 19/3/19

Οι νέες selfies με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και το photobombing του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής

Στην ετήσια εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στον Λευκό Οίκο βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, και όπως ήταν αναμενόμενο αποφάσισε να απαθανατίσει το γεγονός.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, καταγράφεται ο ζήλος του κ. Πατούλης να φωτογραφηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ακόμα κι αν ο ίδιος βρίσκεται σε μια γωνία του κάδρου...



Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, η υπεύθυνη της ελληνικής κυβέρνησης για θέματα Απόδημου Ελληνισμού Κατερίνα Παναγοπούλου, ο βουλευτής της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης, o Πρόεδρος της Ελληνικής Ομογένειας του Σικάγο, επιχειρηματίες από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ αλλά και ομογενείς.

Σύμφωνα με το hellasjournal.com ο κ. Πατούλης επιδόθηκε και σε ένα επικό photobombing, αφού ήθελε να βγει και ο ίδιος στην αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, τον Γ. Κουμουτσάκο και τα παιδιά των ενοριών που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς,.









πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών