Έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Βίντεο από τη σύλληψη του αδερφού της νεκρής εκπαιδευτικού | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Βίντεο από τη σύλληψη του αδερφού της νεκρής εκπαιδευτικού

20:58 | 6/5/19

Ο φερόμενος ως δράστης προέβαλε αντίσταση μόλις τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί

Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. λίγο μετά τις έξι το απόγευμα έφτασαν στην Καλλιθέα και συνέλαβαν τον αδελφό της 53χρονης εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 52χρονος άνδρας, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αναζητούνταν από την αστυνομία καθώς είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της αδελφής του.

Η επιχείρηση της σύλληψής του έγινε μπροστά στα μάτια περαστικών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε στα χέρια των αρχών λίγο πριν μπει στο σπίτι του. Η σύλληψη καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα και χρησιμοποίησε στο ρεπορτάζ του ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων.



Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που παρακολουθούσαν διακριτικά όλες αυτές τις ημέρες την πολυκατοικία όπου διέμενε ο 52χρονος, τον εντόπισαν το απόγευμα και τον συνέλαβαν.

Όπως τόνισαν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος ως δράστης προέβαλε αντίσταση μόλις τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί, ενώ φώναζε. Οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών όπου ανακρίνεται.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών