Παπανάτσιου για 120 δόσεις: Προετοιμαζόταν για καιρό, δεν είναι προεκλογική παροχή | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Παπανάτσιου για 120 δόσεις: Προετοιμαζόταν για καιρό, δεν είναι προεκλογική παροχή

13:57 | 6/5/19

Η υφυπουργός Οικονομίας, Κατερίνα Παπανάτσιου, μίλησε για τη ρύθμιση που σήμερα κατατίθεται στη Βουλή, διευκρινίζοντας πως η ρύθμιση αφορά όλα τα φυσικά πρόσωπα και ότι θα λαμβάνεται υπόψιν μόνο το πραγματικό κι όχι το τεκμαρτό εισόδημα

Η υφυπουργός Οικονομίας, Κατερίνα Παπανάτσιου, μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» και αναφερόμενη στο νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των 120 δόσεων που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή, ξεκαθάρισε πως είναι ένα νομοσχέδιο που η Κυβέρνηση το προετοίμαζε για πολύ καιρό και δεν είναι μια προεκλογική παροχή.

Όπως διευκρίνισε, κύριο μέλημα του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης, ήταν να δοθεί στους πολίτες η δυνατότητα να γίνει ηλεκτρονικά η υποβολή των αιτήσεων, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία. Η κυρία Παπανάτσιου ξεκαθάρισε ότι οι οφειλές που μπορούν να υπαχθούν στη ρύθμιση, είναι όσες είναι βεβαιωμένες μέχρις τις 31-12-2018 και όχι μόνο όσες έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες ως την προαναφερθείσα ημερομηνία.

Επίσης η υφυπουργός Οικονομικών, διευκρίνισε ότι η ρύθμιση αφορά όλα τα φυσικά πρόσωπα και ότι θα λαμβάνεται υπόψιν μόνο το πραγματικό κι όχι το τεκμαρτό εισόδημα. Τέλος η κυρία Παπανάτσιου, απάντησε αναλυτικά σε όλα τα ερωτήματα των πολιτών για τις επιμέρους πτυχές της ρύθμισης.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών