Τσαυτάρης: Οι λύσεις στα αγροτικά δεν είναι εύκολες – Το υπουργείο αγωνίζεται κάθε μέρα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τσαυτάρης: Οι λύσεις στα αγροτικά δεν είναι εύκολες – Το υπουργείο αγωνίζεται κάθε μέρα

18:18 | 8/2/13
«Οι λύσεις στα αγροτικά θέματα δεν δίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού», διεμήνυσε από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιος Τσαυτάρης εγκαινιάζοντας το περίπτερο του υπουργείου στην 8η διεθνή έκθεση κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας Zootechnia.

Όπως είπε το υπουργείο προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα στο μέτρο του εφικτού και του επιτρεπτού, με βάση τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας και συμπλήρωσε πως χρειάζεται συνεργασία και με άλλα υπουργεία όπως το Οικονομικών, το Περιβάλλοντος και το Κοινωνικής Ασφάλισης.

Είπε ακόμα ότι οι αγρότες πρέπει να γνωρίζουν ότι το υπουργείο δεν περιμένει να κινητοποιηθούν για να καταπιαστεί με τα προβλήματά τους, είτε αυτά αφορούν τις ζωοτροφές είτε το ακριβό πετρέλαιο είτε τα συνταξιοδοτικά τους ζητήματα. Αντίθετα, «αγωνίζεται κάθε μέρα για να τα λύσει, αλλά οι λύσεις δεν είναι εύκολες» και σημείωσε ότι «τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με διάλογο, κατανόηση και υπομονή και όχι με ανακρίβειες, ψεύδη και εκβιαστικές κινήσεις».

Την ίδια ώρα, η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση έχει προγραμματίσει συλλαλητήριο για αύριο στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών