Δάκρυα για την οικογένεια του 25χρονου στρατιώτη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Δάκρυα για την οικογένεια του 25χρονου στρατιώτη

03:09 | 25/5/13
Για τον 25χρονο στρατιώτη Λι Ρίγκμπι, ο οποίος δολοφονήθηκε σε προάστιο του Λονδίνου την Τετάρτη το απόγευμα, μίλησαν σήμερα οι δικοί του άνθρωποι, μη μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους για τον άδικο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου...

«Δεν περιμένεις να συμβεί κάτι τέτοιο όταν είναι εδώ, στη Βρετανία. Θεωρείς ότι εδώ είναι ασφαλής», είπε η γυναίκα του 25χρονου.



Η γυναίκα του Ρίγκμπι περιέγραψε τον άνδρα της ως έναν αφοσιωμένο πατέρα για το δίχρονο αγοράκι τους Τζακ. «Αγαπώ τον Λι και θα τον αγαπώ για πάντα», είπε η κυρία Ρίγκμπι στη συνέντευξη Τύπου και συμπλήρωσε: «Είμαι περήφανη που είμαι η γυναίκα του, είχαμε προγραμματίσει να έρθει αυτό το Σαββατοκύριακο, ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε σχέδια για το μέλλον μαζί, σαν οικογένεια».

Ο πατριός του Ίαν τόνισε: «Όσο βρισκόταν στο Αφγανιστάν, το παίρναμε απόφαση, γνωρίζαμε ότι είναι επικίνδυνο. Δεν περιμέναμε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο έξω από το σπίτι μας. Είναι πολύ δύσκολο».

Ο Ίαν διάβασε μία ανακοίνωση την οποία έγραψε η οικογένεια, στην οποία περιέγραφε έναν νεαρό άντρα ο οποίος έκανε πραγματικότητα το όνειρό του να ενταχθεί στον στρατό, ενώ έπαιρνε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση από την οικογένειά του.

Πηγή: euro2day.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών