Έκλεβαν καλώδια από εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στη Λιβαδειά | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Έκλεβαν καλώδια από εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στη Λιβαδειά

19:07 | 24/5/13
Για καταστροφή προορίζονταν τα καλώδια που ήταν αποθηκευμένα σε έναν περιφραγμένο χώρο ιδιοκτησίας της Δ.Ε.Η. στη Λιβαδειά, όχι όμως για να γεμίσουν με χρήμα τις τσέπες των τεσσάρων Ελλήνων «κυνηγών» χαλκού  που τα έβαλαν στο μάτι...

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν τους τέσσερις τσιγγάνους που περιφέρονταν ύποπτα έξω τις εγκαταστάσεις και τους προσήγαν στο τοπικό τμήμα. Οι τρεις άνδρες ηλικίας 21, 17 και 16 χρόνων και η 29χρονη γυναίκα που ήταν μαζί τους, αρνήθηκαν κάθε σχέση με την κλοπή καλωδίων παροχής ρεύματος, μήκους 3,5 μέτρων και αξίας 150 ευρώ που είχαν καταγγείλει νωρίτερα οι υπεύθυνοι της Δ.Ε.Η.

Όμως, οι αστυνομικοί έκαναν εξονυχιστική έρευνα στην περιοχή όπου κινούνταν οι τσιγγάνοι και βρήκαν τα καλώδια που είχαν κρύψει σε κοντινή απόσταση, για να επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις και να αρπάξουν κι άλλα! Τα καλώδια αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο της Δ.Ε.Η. και από τους τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς μόνο η 29χρονη και ο 21χρονος με δικογραφία για κλοπή.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών