Νέα απόπειρα εισαγωγής ηρωίνης στα κρατητήρια της Χίου! | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Νέα απόπειρα εισαγωγής ηρωίνης στα κρατητήρια της Χίου!

13:56 | 1/6/13
«Λυτούς και δεμένους» είχε βάλει για να προμηθευτεί ηρωίνη, όπως φαίνεται, ένας 28χρονος Έλληνας που κρατείται στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Χίου...

 Για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες, συνελήφθη εξ αιτίας του ένας διανομέας φαγητού που μέσα στην παραγγελία του μετέφερε και ναρκωτικά!

Αυτή τη φορά, ο Έλληνας delivery πλήρωσε τη «νύφη» όταν πήγε να παραδώσει την παραγγελία του κρατούμενου και, ανάμεσα στα πακέτα με τα φαγητά, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα χυμό μέσα στον οποίο ήταν κρυμμένη μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης! Ο διανομέας αποκάλυψε ότι το χυμό παρέδωσε στο κατάστημα εστίασης όπου εργάζεται ένας 23χρονος Έλληνας με την εντολή να τον συμπεριλάβει στο πακέτο.

Ο «αποστολέας» εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ σε βάρος του 28χρονου κρατούμενου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης. Ήταν η δεύτερη, καθώς ένα 24ωρο νωρίτερα του είχε ασκηθεί δίωξη για τον ίδιο λόγο, όταν ένας 35χρονος delivery πήγε στα κρατητήρια για να παραδώσει ένα πακέτο με φαγώσιμα μέσα στα οποία υπήρχε μια συσκευασία καπνού με κρυμμένη μικροποσότητα ηρωίνης! Σε αυτή την περίπτωση, την συσκευασία του την είχε παραδώσει ένας 33χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις και συνελήφθη.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών