Ραγκούσης: Δεν έχω τίποτα να πω με τον κ. Κουβέλη, ούτε και να συνεργαστώ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ραγκούσης: Δεν έχω τίποτα να πω με τον κ. Κουβέλη, ούτε και να συνεργαστώ

16:11 | 1/6/13
Κανένα περιθώριο συνεργασίας με τη Δημοκρατική Αριστερά δεν αφήνει ο πρώην υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης απαντώντας στην αναφορά του Φώτη Κουβέλη ότι αν και συζητά με στελέχη του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς για την ανασύστασή της, από αυτό τον διάλογο εξαιρεί ρητά τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ραγκούσης κάνει λόγο για «φαιδρή εικόνα» από πλευρά της ΔΗΜΑΡ, οι υπουργοί της οποίας «υπογράφουν το νόμο-μνημόνιο 3, οι βουλευτές δεν το υπερψηφίζουν και ο ίδιος ο κ. Κουβέλης μένει στην τρικομματική συμμαχία για να το υλοποιήσει».

«Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα για να μπορέσω εγώ να συνεργαστώ. Αυτό είναι το δόγμα της σκοτεινής πλευράς της Μεταπολίτευσης που μας χρεοκόπησε: Άλλα λέω, άλλα εννοώ και στο τέλος άλλα κάνω» συνεχίζει ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος μιλώντας στο thepaper.gr θυμίζει τη στάση του κ. Κουβέλη όταν καταψήφισε τον νόμο-Ραγκούση για αξιοκρατία στις προσλήψεις, όταν υπερψήφισε «την επαναφορά των stage» όπως λέει και το φορολογικό νομοσχέδιο.

Μιλώντας, δε, στα Νέα του Σαββάτου και απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα πράξει αν αλλάξει η στάση τους απέναντι του, ο κ. Ραγκούσης είναι ξεκάθαρος: «Κοιτάξτε, με τον κ. Κουβέλη δεν έχω τίποτε να πω, πολύ περισσότερο να συνεργαστώ. Ο κ. Κουβέλης ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είχε καταψηφίσει δύο σημαντικές νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης μας, μια που αφορούσε τον Καλλικράτη και μία για τις προαγωγές και τις προσλήψεις στο Δημόσιο. Η στάση του αυτή δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο συνεργασίας».

Πηγή:  thepaper.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών