Χτύπησαν άλλες δυο φορές οι απατεώνες της Λάρισας! | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Χτύπησαν άλλες δυο φορές οι απατεώνες της Λάρισας!

12:31 | 1/6/13
Πήραν θάρρος από την επιτυχία τους να υφαρπάξουν 2.800 ευρώ από έναν 86χρονο και άρχισαν να πυκνώνουν τη δράση τους οι δυο απατεώνες που έχουν εξαπατήσει δεκάδες γεροντάκια στη Λάρισα. Μάλιστα, σε λίγες ώρες μέσα χτύπησαν άλλες δυο φορές...

Οι δράστες πλησίασαν μια 85χρονη γυναίκα έξω από  σπίτι της και ισχυρίστηκαν ότι το παιδί της όφειλε χρήματα στην εφορία. Ήταν πολύ πειστικοί και η γριούλα δεν φαντάστηκε ότι την εξαπατούσαν. Έτσι, τους έδωσε τα 600 ευρώ που ζήτησαν και εκείνοι έφυγαν. Όμως, λίγη ώρα αργότερα ξαναχτύπησαν.

Αυτή τη φορά, ξεγέλασαν έναν 82χρονο και του ξεφούρνισαν το παραμύθι ότι η κόρη του οφείλει 500 ευρώ σε εμπορικό κατάστημα από μια αγορά που είχε κάνει. Και αυτό ο ηλικιωμένος αποδείχθηκε εύπιστος και τους έδωσε τα χρήματα που ζητούσαν. Οι δράστες εξαφανίστηκαν και, όταν εξακριβώθηκαν οι απάτες, βρίσκονταν μακριά.

 Αντίθετα, ένας 27χρονος «συνάδελφός» τους, δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός. Η φωτογραφία του στις λίστες σεσημασμένων για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων αναγνωρίστηκε από ένα θύμα του στο Μυρκίνο Σερρών από το οποίο είχε πάρει 650 ευρώ την περασμένη Τετάρτη, παριστάνοντας τον υπάλληλο αλυσίδας καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών που πήγε τάχα να εισπράξει την οφειλή του γιου του! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ ερευνάται αν και άλλοι ηλικιωμένοι έχουν πέσει θύματά του.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών