Διαξιφισμοί Δένδια-ΣΥΡΙΖΑ για τις πυρκαγιές | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Διαξιφισμοί Δένδια-ΣΥΡΙΖΑ για τις πυρκαγιές

21:55 | 28/7/13
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις πυρκαγιές που ξέσπασαν κατά τις τελευταίες ημέρες σε νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας εξαπέλυσε την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «καταστροφή σε ετήσιο σίριαλ» και καταγγέλλοντας «απουσία σχεδίου πρόληψης, μηχανισμού αντιμετώπισης και πολιτικών αποκατάστασης...

»Η φωτιά δεν αντιμετωπίζεται με κατάρες και παλικαριές. Αντιμετωπίζεται με πολιτικές πρόνοιας, που πρέπει να προηγούνται από τις πολιτικές ικανοποίησης των απαιτήσεων των δανειστών», συνεχίζει η Κουμουνδούρου, σημειώνοντας πως «η Κυβέρνηση προτάσσει το συμφέρον των δανειστών από την χρηματοδότηση πολιτικών πρόληψης, αντιμετώπισης, αποκατάστασης».

Επιπλέον, η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει «αποδεκατισμό» του μηχανισμού αντιμετώπισης των πυρκαγιών, συμπληρώνοντας πως Δήμοι που βρέθηκαν υπό την επιτροπεία του Οικονομικού Παρατηρητηρίου των ΟΤΑ «δεν είχαν την δυνατότητα να ασκήσουν δράσεις πρόληψης για την απομάκρυνση των ξερών χόρτων και κλαδιών και σκουπιδιών από τις παρυφές των δασών».

Δηκτική ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

«O ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόσληψη των πάντων υπόσχεται τώρα ότι θα καταργήσει τις πυρκαγιές! Δυστυχώς, κάθε ανακοίνωση του συγκεκριμένου κόμματος διευρύνει τα όρια της γραφικότητας», αναφέρει ο υπουργός.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών