Καμμένος για Πολύδωρα: Δεν υπάρχουν ατυχείς δηλώσεις, όλα προσχεδιασμένα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Καμμένος για Πολύδωρα: Δεν υπάρχουν ατυχείς δηλώσεις, όλα προσχεδιασμένα

19:54 | 2/7/13
"Δεν υπάρχουν ατυχείς δηλώσεις, είναι όλα προσχεδιασμένα" υποστηρίζει ο Πάνος Καμμένος σε τοποθετησή του για τις δηλώσεις Πολύδωρα....

Την εκδοχή της «ατυχούς δήλωσης» σχετικά με τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Βύρων Πολύδωρας για τη Χρυσή Αυγή απέρριψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Σε τοποθέτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξε πως «δεν υπάρχουν ούτε ατυχείς δηλώσεις, δεν υπάρχουν ούτε ατυχείς ομιλίες τέως καθοδηγητών με δήθεν επιθέσεις, δεν υπάρχουν ούτε ατυχείς στηρίξεις νεοδιορισμένων υπουργών» αλλά «όλα είναι προσχεδιασμένα».

Ο κ. Καμμένος, «φωτογραφίζοντας» τα στελέχη που προσχώρησαν στη ΝΔ από τον ΛΑΟΣ, υποστήριξε πως «τους έβαλαν στο σύστημα υπουργοποιώντας επί Παπαδήμου τους καθοδηγητές, τους πρόβαλαν στα κανάλια τους επί χιλιάδες ώρες, και τώρα μαζί με τους πληρωμένους αποστάτες, τους ενεργοποιούν σαν πολιτικές καβάντζες».

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι «και οι "μαζί τα φάγαμε" στο κόλπο». Στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που μίλησαν στο ΑΜΠΕ εκτιμούν ότι οι τελευταίες εξελίξεις σχετίζονται με την προσπάθεια της ΝΔ να ανακόψει πιθανές διαρροές προς τα δεξιά της.

Με δηλώσεις του τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της ΝΔ επέμεινε στην άποψή του ότι χρειάζεται συνεννόηση με τη Χρυσή Αυγή στο πλαίσιο σύμπηξης ενος εθνικού μετώπου άμυνας υπέρ της πατρίδας και εναντίον των τρόικας, αρνούμενος πάντως ότι έκανε λόγο για συνεργασία με τη ΝΔ.

Μάλιστα, ο κ. Πολύδωρας δήλωσε ότι τηρεί στάση αναμονής για την αναδιαπραγμάτευση κυβέρνησης – τριμερούς αμφισβητώντας ότι το χρέος είναι βιώσιμο.

Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται «ποτέ» να συνεργαστεί με τους «νεοναζί» της Χρυσής Αυγής, όπως αποσαφήνισε πάντως στον ΣΚΑΪ, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Άννα Ασημακοπούλου.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών