Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

20:13 | 2/7/13
Οι αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα....

Για νέο κύμα καθολικής επίθεσης εκ μέρους της τρόικας και για κυβέρνηση Σαμαρά σε ρόλο εμπροσθοφυλακής κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα. Όπως αναφέρει, «όσο οι αποτυχίες του μνημονίου συσσωρεύονται, τόσο σχεδιάζουν νέα μέτρα που θα καλύψουν τις 'αστοχίες' των προηγουμένων. Όσο αντιλαμβάνονται την κοινωνική τους απομόνωση, τόσο επιδίδονται σε ακροδεξιά διχαστικά κηρύγματα».

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αποκαλώντας την τρόικα «αφεντικό της συγκυβέρνησης», ενώ θεωρεί ότι θα υπάρξουν νέα μέτρα και νέο μνημόνιο.

«Μετά τις δήθεν επιτυχίες της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, έρχεται η προσγείωση στη σκληρή μνημονιακή πραγματικότητα, με την κυβέρνηση να έχει παραδοθεί αμαχητί», σχολιάζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑNEΛ Νότης Μαριάς.

«Η κυβέρνηση, μαζί με την ΕΕ και το ΔΝΤ, προετοιμάζει το έδαφος για νέο γύρο επίθεσης στην υγεία, την ασφάλιση, τους μισθούς και τα εργασιακά δικαιώματα», επισημαίνει το ΚΚΕ.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών