Ουρανία Μιχαλολιάκου: Αξίζει να πεθάνει κανείς για την ιδεολογία της ΧΑ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Αξίζει να πεθάνει κανείς για την ιδεολογία της ΧΑ

15:17 | 23/9/13
Κείμενο της Ουρανίας Μιχαλολιάκου δημοσιεύθηκε σε μπλογκ της Χρυσής Αυγής...

Αγία χαρακτηρίζει την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής η 25χρονη Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, που είναι από τις επικεφαλής στο Μέτωπο της Γυναικών της Οργάνωσης.

Κείμενό της δημοσιεύθηκε σε μπλογκ της Χρυσής Αυγής, στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «αξίζει να πεθάνει κανείς για την Αγία Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής χωρίς να περιμένει αναγνώριση».

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Αγώνας είναι μία αυτοτελής ενέργεια και ύπαρξη. Η δικαίωση είναι κάτι προαιρετικό το οποίο όσοι είχαν την τύχη να το γευθούν τότε είναι τυχεροί» σημειώνει.
«Αναρωτήσου αν είσαι έτοιμος να πεθάνεις για αυτά που πιστεύεις χωρίς να γίνεις ήρωας με δόξες και τιμές. Μένοντας έναν ανώνυμος νεκρός του Αγώνα.

Αναρωτήσου πόσα είσαι έτοιμος να θυσιάσεις και πόσα ουσιαστικά έχεις να χάσεις. Αναρωτήσου μέχρι που είσαι διατεθειμένος να φτάσεις. Εσείς οι λίγοι ξέρετε ακριβώς τι εννοώ. Αναρωτήσου αν μπορείς να τα χάσεις όλα για όλα για μια ιδέα. Απλά αναρωτήσου και διάλεξε. Μπορείς να είσαι ένας από εμας; Μπορείς να ζεις μόνο για μια Ιδέα; Εγώ μπορώ. Εμείς μπορούσε. Εσύ;» αναφέρει μεταξύ άλλων στο κείμενό της.

Πηγή: voria.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών