ΗΠΑ: Βασανίζουν τα γουρούνια πριν τα σφάξουν! | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

ΗΠΑ: Βασανίζουν τα γουρούνια πριν τα σφάξουν!

14:43 | 1/11/13
Δείτε φρικιαστικό βίντεο - Ένας εργάτης χτυπάει με μανία στο πάτωμα ένα μικρό γουρουνάκι - Ζουν στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο...

Κατάφωρη παραβίαση των συνθηκών διαβίωσης γουρουνιών κατέγραψε μυστική κάμερα σε φάρμα στη Μινεσότα των ΗΠΑ, η οποία προμηθεύει κρέας στην μεγάλη αλυσίδα Walmart.

Το βίντεο προκάλεσε σοκ και οργή στην τοπική κοινωνία, ενώ αμέσως η φιλοζωική οργάνωση «Mercy for Animals» κατέθεσε μήνυση κατά της φάρμας «Pipestone System's Rosewood Farms».

Η κρυφή κάμερα κατέγραψε έγκυες χοίρους να είναι φυλακισμένες και στοιβαγμένες η μία πάνω στην άλλη σε μικροσκοπικά κλουβιά, ενώ ένας εργάτης χτυπά ένα νεογέννητο γουρουνάκι στο πάτωμα. Οι κραυγές που βγάζει το μικρό ζωάκι δεν ευαισθητοποιούν τον εργάτη, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος το «καθήκον» του. Άλλα γουρούνια θανατώνονται με απαράδεκτο τρόπο και χωρίς αναισθησία που ορίζει ο νόμος.

Για ακόμα μία φορά ο άνθρωπος έδειξε τον χειρότερο εαυτό του απέναντι στα ζώα, μη σεβούμενος τα δικαιώματά τους αλλά ούτε την ίδια τους την ύπαρξη. Η εισαγγελική έρευνα είναι σε εξέλιξη και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.



Πηγή: protothema.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών