Συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου το πρωί της Κυριακής | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου το πρωί της Κυριακής

21:18 | 16/11/13
Συνάντηση θα έχουν στις 10.30 το πρωί της Κυριακής, στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί το θέμα του δημοσιονομικού κενού...

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου.


Τη Δευτέρα η συνάντηση Στουρνάρα - τρόικας

Για τη Δευτέρα μετατέθηκε το κρίσιμο ραντεβού του υπουργού οικονομικών με τους εκπροσώπους των δανειστών, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 11 το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναβολή συμφωνήθηκε από κοινού, προκειμένου και οι δυο πλευρές να έχουν το χρονικό περιθώριο να είναι καλύτερα προετοιμασμένες για την κρίσιμη διαπραγμάτευση.


Αντ. Σαμαράς: Δεν κάνω πίσω με την τρόικα

Την ίδια ώρα, αμετακίνητος παραμένει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι δεν πρόκειται να δεχθεί νέα μέτρα λιτότητας.

Σε μήνυμά του που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», αναφέρει: «Όχι άλλα μέτρα λιτότητας, η διαφορά στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους μας θα καλυφθεί αποκλειστικά με διαρθρωτικά μέτρα, που, άλλωστε, είναι δική μας προτεραιότητα και επιλογή και τα έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία και κοινωνία. Εμείς θέλουμε και κάνουμε ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να κλείσει η διαπραγμάτευση μέσα στον Δεκέμβριο».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών