Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Γάζα με δύο άμαχους νεκρούς | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Γάζα με δύο άμαχους νεκρούς

21:38 | 24/12/13
Αεροπορική επιδρομή κατά στόχων στη Λωρίδα της Γάζας εξαπέλυσε την Τρίτη το Ισραήλ, ως αντίποινα για τα πυρά ενός ελεύθερου σκοπευτή, που προκάλεσαν το θάνατο ενός ισραηλινού αμάχου...

Οι επιθέσεις της ισραηλινής αεροπορίας προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον δύο ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ενός 3χρονου κοριτσιού, σύμφωνα με αξιωματούχους της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, η οποία ελέγχει τη Γάζα.

Ακόμα εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν. Μεταξύ των τραυματιών φέρονται να βρίσκονται η μητέρα και δύο αδελφοί του νεκρού κοριτσιού.

Τα ισραηλινά αεροσκάφη έπληξαν ένα κέντρο εκπαίδευσης της Χαμάς στον οικισμό Καν Γιουνίς, σύμφωνα με τις ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες για τρία ακόμα πλήγματα, στο κέντρο και ανατολικά της πόλης της Γάζας.

Καταγγέλλοντας τις ισραηλινές επιχειρήσεις, η Χαμάς προειδοποίησε πως οι ενέργειες του Τελ Αβίβ συνιστούν μία «επικίνδυνη κλιμάκωση» της κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας, με αξιωματούχο της οργάνωσης να προειδοποιεί πως το Τελ Αβίβ θα «πληρώσει για αυτά τα εγκλήματα».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών