Ασημακόπουλου: Υπάρχουν αστερίσκοι και υποσημειώσεις | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ασημακόπουλου: Υπάρχουν αστερίσκοι και υποσημειώσεις

13:44 | 22/1/14
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm αναφέρθηκε στο θέμα της τρομοκρατίας και στην στάση που κρατά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 «Η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα δείχνει ότι στην όποια καταδίκη στα λόγια υπάρχουν αστερίσκοι και υποσημειώσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Ασημακοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Δεν φτάνει μόνο η ανακοίνωση, πρέπει να υπάρχει και έμπρακτη υποστήριξη αυτού του οποίου ανακοινώνεις. Οταν λοιπόν υπάρχουν στελέχη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ τα οποία έχουν πάει ως μάρτυρες υπεράσπισης της 17Ν και έχουν οργανώσει εκδηλώσεις στις οποίες φιλοξενείται ο κ. Γιωτόπουλος ο οποίος έβγαλε μια ανακοίνωση που έλεγε τα ίδια που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οταν γίνεται αυτό το πράγμα και το ανέχεσαι μέσα στους κόλπους σου. Οταν γίνονται εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Ξηρού. Οταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κι εγώ δεν μιλάω για στελέχη καν δεύτερης και τρίτης γραμμής, πρώτης γραμμής όπως είναι ο κ. Σκουρλέτης μου λέει εμένα ότι η τρομοκρατία έχει πολιτικό υπόβαθρο κι αυτό είναι μία θέση του ΣΥΡΙΖΑ προβεβλημένη διά του εκπροσώπου του, αυτά τα πράγματα δεν συνάδουν με την απόλυτη καταδίκη της τρομοκρατίας. Κανονικά θα έπρεπε τα στελέχη αυτά να έχουν διαγραφεί».

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε και τα αποτελέσματα της σημερινής δημοσκόπησης που δημοσιεύει η «Εφημερίδα των Συντακτών» λέγοντας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία, στο δικό μου το μυαλό, ότι έπονται θετικά πράγματα, όχι για τη Ν.Δ., για την Ελλάδα και τα θετικά πράγματα που έπονται θα αλλάξουν γενικότερα το ψυχολογικό κλίμα. Οσον αφορά το προβάδισμα, σε επίπεδο πρόθεσης ψήφου, το έχουμε αυτό ξαναδεί στο παρελθόν, οπότε θα αλλάξει όταν έρθει η ώρα του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και σημείωσε: «Επίσης, αν δεν απατώμαι η δημοσκόπηση αφορά στο διάστημα στις αρχές Ιανουαρίου, είναι αν θέλετε να το αποκαλέσω το πιο σκοτεινό σημείο και ψυχολογικά και πρακτικά για τον κόσμο ο οποίος έχει απίστευτες υποχρεώσεις στις οποίες αντεπεξέρχεται με μεγάλη δυσκολία, όταν μπορεί. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει δει ότι έχουμε ένα σχέδιο μπροστά μας, αλλά δεν το έχει νιώσει αυτό στην καθημερινότητά του και κυρίως στην τσέπη του. Πιστεύω ότι όταν το νιώσει αυτό θα αλλάξει άρδην η ψυχολογία και θα συμπαρασύρει όλα αυτά που συζητάμε. Παράλληλα, επειδή ακριβώς η δημοσκόπηση αφορά σε αυτό το διάστημα που έγινε η επίσημη ανάληψη της προεδρίας νομίζω ότι και στις δημοσκοπήσεις αυτά που βλέπουμε τώρα σε επίπεδο κομμάτων υπάρχει – αν μου επιτρέπετε- μία χαλαρή ψυχολογία συνδεδεμένη με τις ευρωεκλογές όσον αφορά αυτά που εκφράζουν οι πολίτες».


Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε  στον realfm η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ κ. Ασημακόπουλου


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών