Γαλλία: «Απόλυτη αγανάκτηση» Ολάντ στις αναφορές για τη σχέση του | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Γαλλία: «Απόλυτη αγανάκτηση» Ολάντ στις αναφορές για τη σχέση του

20:25 | 14/1/14
«Η προσωπική ζωή πρέπει να παραμένει προσωπική» τόνισε σε δημοσιογράφους ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ απαντώντας σε ερώτηση για το ειδύλλιό του με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου...

«Όλοι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις επώδυνες και δύσκολες στιγμές στην προσωπική μας ζωή κατ’ ιδίαν και σε ένα κλίμα αμοιβαίου σεβασμού, αυτό θα κάνω κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολάντ δήλωσε ότι σκοπεύει να ξεκαθαρίσει την υπόθεση Γκαγιέ - Τριεβελιέρ πριν το ταξίδι του στις ΗΠΑ στις 11 Φεβρουαρίου.

Όσον αφορά το περιοδικό Closer που έφερε το θέμα στο φως της δημοσιότητας, ο Ολάντ εξέφρασε την απόλυτη αγανάκτησή του καταγγέλλοντας παραβίαση της προσωπικής του ζωής και της θεμελιώδους αρχής του σεβασμού της προσωπικής ζωής, αλλά απέκλεισε νομική δράση.

Σε ό,τι αφορά το πεδίο της οικονομίας, ο γάλλος πρόεδρος ανακοίνωσε σχέδια για τη μείωση των δημοσίων δαπανών κατά 50 δισεκατομμύρια ευρώ στα επόμενα τρία χρόνια. Το ποσό αυτό ισοδυναμεί με μείωση 4% στις δημόσιες δαπάνες. «Το 2014, φέτος, θα εξοικονομήσουμε 15 δισεκατομμύρια», είπε ο Ολάντ στη συνέντευξη Τύπου.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών