Νέος γύρος αντιπαράθεσης για την τρομοκρατία | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Νέος γύρος αντιπαράθεσης για την τρομοκρατία

13:56 | 22/1/14
Στον «αέρα» του realfm, συνεχίστηκε η κόντρα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της τρομοκρατίας...

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αννα Ασημακοπούλου τόνισε ότι «η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα δείχνει ότι στην όποια καταδίκη στα λόγια υπάρχουν αστερίσκοι και υποσημειώσεις».

«Δεν φτάνει μόνο η ανακοίνωση, πρέπει να υπάρχει και έμπρακτη υποστήριξη αυτού του οποίου ανακοινώνεις. Οταν λοιπόν υπάρχουν στελέχη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ τα οποία έχουν πάει ως μάρτυρες υπεράσπισης της 17Ν και έχουν οργανώσει εκδηλώσεις στις οποίες φιλοξενείται ο κ. Γιωτόπουλος, ο οποίος έβγαλε μια ανακοίνωση που έλεγε τα ίδια που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οταν γίνεται αυτό το πράγμα και το ανέχεσαι μέσα στους κόλπους σου. Οταν γίνονται εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Ξηρού. Οταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κι εγώ δεν μιλάω για στελέχη καν δεύτερης και τρίτης γραμμής, πρώτης γραμμής όπως είναι ο κ. Σκουρλέτης μου λέει εμένα ότι η τρομοκρατία έχει πολιτικό υπόβαθρο κι αυτό είναι μία θέση του ΣΥΡΙΖΑ προβεβλημένη διά του εκπροσώπου του, αυτά τα πράγματα δεν συνάδουν με την απόλυτη καταδίκη της τρομοκρατίας. Κανονικά θα έπρεπε τα στελέχη αυτά να έχουν διαγραφεί», πρόσθεσε η κ. Ασημακοπούλου.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, έκανε λόγο για «πελώριες πολιτικές ευθύνες» στην υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού. «Νομίζω ότι δύο συμπεράσματα μπορούμε και πρέπει να βγάλουμε με βάση την υπόθεση Ξηρού. Πρώτα από όλα ότι υπάρχουν πελώριες πολιτικές ευθύνες και στον υπουργό Δικαιοσύνης και στον κ. Δένδια, ευθύνες οι οποίες εκ των πραγμάτων θέτουν και θέμα παραίτησης. Αντί, λοιπόν, η ΝΔ με ευκολία να "ρίχνει λάσπη" δεξιά και αριστερά και ιδιαίτερα κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να "βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια" και να δει γιατί ο τρομοκράτης Ξηρός βρίσκεται έξω», είπε ο κ. Σκουρλέτης.

«Το δεύτερο συμπέρασμα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,, «που μπορεί να βγάλει κανείς από αυτή την υπόθεση: Είναι απολύτως κατανοητό γιατί επιχειρεί να ανοίξει μια τέτοια συζήτηση με τον τρόπο που την ανοίγει, έτσι ώστε να "σκεπάσει" την πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στα κόμματα για τα πραγματικά προβλήματα και αυτά είναι πελώρια».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών