Παρουσίαση του αναπτυξιακού μοντέλου από τον Στουρνάρα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Παρουσίαση του αναπτυξιακού μοντέλου από τον Στουρνάρα

22:08 | 6/2/14
Σημαντικές επαφές με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Deutsche Bank, Jürgen Fitschen, τον πρόεδρο της Deutsche Bundesbank, Jens Weidmann, και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και τραπεζικού τομέα της Γερμανίας είχε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας στη Φρανκφούρτη.

Ο υπουργός Οικονομικών ήταν καλεσμένος ως ομιλητής στη Λέσχη Επιχειρηματικότητας «Frankfurter Gesellschaft für Handel, Industrie und Wissenschaft» παρουσία 100 και πλέον κορυφαίων επιχειρηματιών της Γερμανίας.

Κατά την ομιλία του παρουσίασε την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, το νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας, το οποίο θα παρουσιάσει σε λίγες εβδομάδες στην Αθήνα, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις που του έγιναν.

Ακολούθησε η συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Deutsche Bank Jürgen Fitschen, με τον οποίο μίλησαν για τις θετικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και για τις διεθνείς αγορές.

Κατόπιν, ο υπουργός Οικονομικών συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Deutsche Bundesbank Jens Weidmann, στον οποίο επίσης παρουσίασε τα θετικά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας και τους παράγοντες εκείνους που συνέβαλαν στον να φτάσει η χώρα μας σε πρωτογενές πλεόνασμα. 

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών