Βούτσης: Αποθέωση του πολιτικού καιροσκοπισμού | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Βούτσης: Αποθέωση του πολιτικού καιροσκοπισμού

16:36 | 11/2/14
Για «αποθέωση του πολιτικού καιροσκοπισμού» μίλησε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης με αφορμή τις προωθούμενες ρυθμίσεις για κατάργηση του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους μετανάστες και σταυρό στις ευρωεκλογές.

«Οι κύριοι της συγκυβέρνησης είναι αδιόρθωτοι», είπε στο περιστύλιο της Βουλής ο κ. Βούτσης, καταγγέλλοντας «αποθέωση του πολιτικού καιροσκοπισμού» ενόψει ευρωεκλογών.

«Ξεκίνησαν από την αλλαγή της ημερομηνίας ώστε να μη διεξαχθούν οι ευρωεκλογές με τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών, οδηγώντας εσκεμμένα σε αποχή», τόνισε.

«Και προχωρούν με μία διπλή ενέργεια. Στο όνομα των αποφάσεων του ΣτΕ που δεν έχουν έρθει όμως ως νομοθετική ρύθμιση, καταστρατηγούν την ψήφο 10800 νομίμων μεταναστών και το πιο κρίσιμο φέρνουν σταυρό στις ευρωεκλογές, όπου όλοι αντιλαμβάνονται ότι δίνει προτεραιότητα στο star system και όσους έχουν έδρα την Αττική όπου βρίσκεται ο μισός πληθυσμός», είπε, αφήνοντας υπόνοιες για διαπλοκή στο όνομα πάντα της Δημοκρατίας.

Εξήγησε, πάντως, πως αυτό δεν αφορά τη «δική μας Αριστερά», όπως είπε, αφού εκεί υποστήριξε ότι η λίστα των ευρωεκλογών δεν ήταν ποτέ προνόμιο του αρχηγού, αλλά ενέπιπτε σε διαδικασία εσωκομματικού δημοψηφίσματος.
Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα
Πηγή: real.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών