Δ. Σαραβάκος: Η περιφερειακή παράταξη αποτελείται από όλους τούς πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Δ. Σαραβάκος: Η περιφερειακή παράταξη αποτελείται από όλους τούς πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους

15:44 | 29/3/14
Ο συμπαθής Δημήτρης Σαραβάκος αυτοδιοικητικός με ένα πλούσιο βιογραφικό όπως τέως Νομάρχης Αργολίδας και  Πρόεδρος όλων των Νομάρχων της Έλλάδας, Πρόεδρος στην ΕΡΤ και σε πάρα πολλούς άλλους θεσμικούς ρόλους, γνωρίζει καλά τα προβλήματα όλης της Πελοποννήσου και όπως έχει δείξει και στο παρελθόν έχει την ικανότητα για την επίλυσή τους.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα  του, αμέσως δημιούργησε μεγάλη προσέλευση στην παράταξη του όσο αναφορά την υποψηφιότητα Περιφερειακών Συμβούλων, αλλά και για στήριξη.

Μετριοπαθής και αγαπητός σε όλους κατεβαίνει στο Πολιτικό Χώρο, χωρίς μεγάλα λόγια και θεατρινισμούς. Ένα όνομα πού στους πολίτες δίνει βαρύτητα, υπευθυνότητα αλλά και σιγουριά πού στις μέρες μας σπανίζει.

Ακολουθώντας πάντα την δική του γραμμή που στοχεύει στην καλυτέρευση της Περιφέρειας και κατ” επέκταση να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες στους πολίτες.

Προτεραιότητα στον Δημήτρη Σαραβάκο είναι να δημιουργήσει μία Περιφέρεια πρόνοιας, πού να μπορεί να αντιλαμβάνεται εγκαίρως τα προβλήματα των πολιτών και να δίνει τις απαιτούμενες λύσεις για να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών