«Γέφυρα επικοινωνίας και σταθερότητας ο πολιτισμός» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Γέφυρα επικοινωνίας και σταθερότητας ο πολιτισμός»

22:18 | 5/3/14
Το προεδρείο της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής συνάντησε σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, «έγινε ανασκόπηση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδος, ΗΠΑ και Ισραήλ, καθώς και των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Μεσογείου» αναφέρει σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος υποδέχτηκε τον Εκτελεστικό Διευθυντή Ντέιβιντ Χάρις και τα μέλη της ηγεσίας της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, τονίζοντας ότι «οι λαοί της Ελλάδας και του Ισραήλ συνδέονται όχι μόνο με διαχρονική φιλία, αλλά και με την παράλληλη πορεία δυο πολιτισμών που έχουν βαθιές ρίζες και εξακολουθούν να παράγουν νέους καρπούς». Υπογράμμισε ότι «ο πολιτισμός είναι πάντοτε μια γέφυρα επικοινωνίας και σταθερότητας».

Φορέας με σταθερό ενδιαφέρον για τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδος, ΗΠΑ και Ισραήλ, η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC) επισκέπτεται τακτικά τη χώρα μας, για επαφές με την πολιτική ηγεσία, καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών